VIŠE SE DOTERUJE OD SUPRUGE! Keba otkrio tajnu svog mladalačkog izgleda, a šokiraće vas čime se pevač bavi pored pevanja!
Foto: Ataimages

Dragan Kojić Keba, iako predstavnik starije generacije pevača, nikada nije krio da se trudi da ga vreme i savremeni trendovi ne pregaze. Jedan od prvih metroseksualaca srpske estrade nikada se nije obazirao na šale što vodi računa o sebi i što u džepu uvek i u svakoj situaciji ima ogledalce koje koristi kako bi proverio da li je svaka dlaka na svom mestu.

Samo za Alo! poznati folk pevač pričao je o odnosu sa svojom suprugom, s kojom kao da je još u vezi a ne u braku, i priznao da na svakodnevnu negu troši više vremena nego ona.

- Večiti sam momak, a Olja je večita devojka i tačno je da se ja više lickam od nje. Nisam ja narcis kao što pričaju o meni, već samo volim da brinem o sebi na najbolji mogući način - započinje pevač i dodaje:

- Kako ću drugima valjati ako ne valjam sebi? Kako ću se dopasti drugima, ako se ne dopadam sebi? Uz sve to, najvažnija je duhovna disciplina i na njoj više treba raditi nego na spoljašnjem izgledu - zaključuje folker.

VIŠE SE DOTERUJE OD SUPRUGE! Keba otkrio tajnu svog mladalačkog izgleda, a šokiraće vas čime se pevač bavi pored pevanja!

Foto: Ataimages

 

Da podjednako vodi računa i o fizičkom izgledu i stanju svog duha folker dokazuje tako što je period tokom korone dok nije radio posvetio i obilasku jednog manastira u kome je proveo neko vreme a koji je na njega ostavio snažan utisak.

- Iako su mi tokom ove cele situacija nedostajali ljudi, razgovori i druženje, naterao sam sebe da sve to nadoknadim tišinom. U tišini takođe ima dosta izgovorenih reči. Išao sam u Manastir Tumane i oduševio se energijom. Mogu da kažem da su mi se razvile nove moždane vijuge - kaže pevač za Alo!.

Keba koji „iza svakog ugla vreba“ osvrnuo se i na period posebnih mera zbog svetske pandemije koje su posebno pogodile branšu kojoj i sam pripada i ispričao kako je provodio poslednjih godinu i po dana.

- Moram da priznam da sam se provodio odlično, za godinu dana izdao sam tri-četiri pesme, više nego u normalnim okolnostima. Ne dam se, imam kod kuće studio i pevam, ne mogu bez pesme, uzmem gitaru pa sviram, uključim mikrofon, nedostajalo mi je samo druženje jer jako volim ljude - poentirao je Kojić.

Tokom korone postao i travar

Baš kao i mnoge njegove kolege, i Keba je tokom korone rešio da uz pevanje sebi doda još jedno zanimanje. U njegovom slučaju opredelio se za jako originalno i tradicionalno pa je postao travar. Pevač se okrenuo alternativnoj medicini i započeo novi biznis - proizvodnju zdravstvenih preparata na biljnoj bazi. Počeo je da sarađuje sa jednim proizvođačem ovih suplemenata i pokrenuo svoju liniju namenjenu celom organizmu - počev od zuba, nege lica i tela, pa sve do preparata za potenciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading