IMA TRI BRAKA IZA SEBE I BIVŠU KUMU KOJU SVI ZNATE Kaja Ostojić i ova srpska zvezda prekinule kumstvo zbog njenih reči!
Alo.rs

Pevačica Katarina Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a sada je sreću pronašla kraj fudbalera Matea Pavlovića sa kojim je već neko vreme u vezi.

Iako nije poznato da li će Kaja četvrti put reću sudbonosno "da", opšte je poznato da je 2009. stala pred oltar sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom.

Njihovoj ljubavi kumovala je pevačica Maja Marijana koja ih je venčala. Međutim, njihovo prijateljstvo je ubrzo puklo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Naime, njih dve su bila nerazdvojne, a onda je usledio krah prijateljstva. Naime, Kaju je uvredila i povredila jedna izjava njene kume, u kojoj se očigledno pronašla nakon što je pretučena u jednom klubu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

"Pevačice bi imale čime da se podiče i žao mi je što to ne istaknu u prvi plan, već dovode sebe u situaciju da ih ljudi pamte samo po skandalima", rekla je tada Marijana nakon što je Ostojićevu pretukao muškarac koji je bio zaljubljen u nju.

Podsetimo, Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva. Prvu godišnjicu braka su proslavili u Sloveniji.

Njihov brak je krenuo nizbrdo kada se Uroš vratio u Srbiju, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

Komentari (0)

Loading