ČASTIO ZBOG ROĐENJA UNUKE! Deda Gagi Đogani u provodu u Skadarliji, uživa sa novom devojkom, grli je, a par više ne krije emocije!
Alo

Gagi Đogani presrećan je zbog dolaska unuke Mie koju mu je pre tri dana podarila starija ćerka Luna Đogani Miljković. Ponosni deda svakodnevno prima čestitke, a dan nakon proslave sa zetom Markom Miljkovićem u Skadarliji, uhvaćen je na istom mestu, ovoga puta u ženskom društvu.

Njih dvoje su u večernjim časovima stigli u Skadarliju i smetili se u baštu lokala, a sudeći po osmesima na njihovim licima bili su odlično raspoloženi.

Kako i ne bi kada je Gagi postao deda po prvi put, zbog čega danima ne može da dođe sebi. Kako kaže naš izvor blizak Đoganiju, on se od utorka ne smiruje, pa svakodnevno slavi i časti prijatelje zbog dolaska mezimice na svet.

Alo

 

Čim su seli u restoran, ponosni deda je naručio hranu i piće kako bi nazdravili. Gagi je tada izvadio svoj telefon i atraktivnoj plavuši pokazivao fotografije male Mie, ponavljajući da je "mnogo lepa i mala", te da "jedva čeka da je vidi". Ono što smo uspeli da čujemo je i da je denser rekao kako je "Mia isti tata Marko", sa čime se složila i njegova poznanica.

Inače, iako se Gagi i javnosti anonimna devojka tokom večeri nijednom nisu poljubili, govor njihovih tela pokazivao je da su jako bliski, posebno kada su ustali sa stolica kako bi napravili selfi.

Plavuša je sve vreme grlila densera oko struka, a i on je bio naklonjen njoj, pa ju je nekoliko puta dodirivao po leđima.

Oglasio se Gagi Đogani prvi put nakon Luninog porođaja, uputio prelepe reči unuci koju jedva čeka da vidi! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading