PRVO KOSTIĆ, PA BOŽOVIĆ Sale Tropiko angažuje sve sama glumačka imena za spotove, pa otkrio koliko ga košta to zadovoljstvo
Foto: ATA Images

Nakon pauze od godinu dana zbog pandemije koronavirusa tokom koje nisu ni nastupali ni radili na novim pesmama, „Tropiko bend“ je pre dva dana izdao singl „Vino“, za koji je snimio i spot. Predstavnicima sedme sile predstavio je svoj video-klip u kojem je glavnu ulogu poverio glumcu Petru Božoviću.

PRVO KOSTIĆ, PA BOŽOVIĆ Sale Tropiko angažuje sve sama glumačka imena za spotove, pa otkrio koliko ga košta to zadovoljstvo

Foto: ATA Images

 

Frontmen ovog benda Aleksandar Cvetković Sale otkrio nam je sve o novoj pesmi i kako je ona nastala, ali ne i koliko je para uzeo Božović za mini-rolu u trominutnom klipu. Na pitanje da li ga je Petar koštao više od Vuka Kostića, koji je ostavio pečat na pesmi „Misliću na tebe“, izbegao je odgovor.

- Zaista ne znam ko je skuplji jer ih nisam ja plaćao. Nisam se tim delom posla bavio, to radi neko drugi - rekao je Sale za Alo! pa objasnio kako je do pesme došlo.

- Sasvim slučajno. Zapravo, uradili smo je još pre dve godine, ali je trebalo potpuno drugačije da zvuči. Onda smo je malo prekrojili, a posle par napisanih stihova, shvatili smo da pesma treba baš ovakva da bude - rekao nam je Sale, i dodao:

- Imali smo dilemu koga da pozovemo da glumi u spotu jer u pitanju je kafanska numera. Svi smo se složili da je Petar Božović najbolji izbor i drago mi je da je pristao - rekao je Cvetković za Alo!. 

Pogledajte OVDE  Sandra odvela Breninog sina u tazbinu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading