OTKRIVENO KADA LUNA ĐOGANI IZLAZI IZ BOLNICE Miljković ne može da isčeka dan kada će novopečena mama i Mia biti u svom domu!
Alo

Rijaliti zvezda i pevačica, Luna Đogani Miljković, juče se porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu Miju Miljković.

Đoganijeva je primljena u bolnicu sa bolovima. Porođaj je krenuo prirodnim putem, ali se na kraju porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju i sve je prošlo u najboljem redu.

Kako mediji ekskluzivno prenose, Đoganijeva će porodilište napustiti u subotu, preko dana.

OTKRIVENO KADA LUNA ĐOGANI IZLAZI IZ BOLNICE Miljković ne može da isčeka dan kada će novopečena mama i Mia biti u svom domu!

Ataimages

 

 

Izvor veoma blizak porodici rekao nam je do tada mora da ostane da leži u bolnici sa bebom, a već za vikend uživaće u svom domu uz Marka, kome je, zbog situacije sa koronavirusom, zabranjeno da je posećuje u bolnici.

Ponosni otac i suprug Lune Đogani Miljković, Marko, saopštio je da će Lunči do kraja nedelje već biti u svom domu na Novom Beogradu.

- Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam video bebicu preko snimka, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje - rekao je Marko.

Fanovi kupuju Miji kuću, već sakupili 25.000 evra, šok detalje čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
jana

16.06.2021 20:05

E da sve smo sredili jos samo da Luna izidje iz bolnice i svima ce zivot biti laksi.

Lila

16.06.2021 23:30

@jana - Aman, čemu cinizam. Svako se raduje prinovu pa i oni. Neka im je sa srećom.. 😇🙏🌹😊❤️❤️❤️❤️❤️