ĆERKA POKOJNOG PEVAČA U NEVIĐENIM MUKAMA ZBOG KREDITA: Otelila sam se dok sam ga dobila!
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, blogerka Ela Dvornik, na Instagramu je progovorila o kreditu koji je podigla kako bi sebi obezbedila krov nad glavom.

Ela je, naime, podelila sa svojim pratiocima da je više plaćala izajmljivanje stana nego što sad plaća kredit koji je podigla kako bi kupila kuću na moru.

- Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru - napisala je na Instagramu.

ĆERKA POKOJNOG PEVAČA U NEVIĐENIM MUKAMA ZBOG KREDITA: Otelila sam se dok sam ga dobila!

Foto: Printscreen/instagram

 

Blogerka i bivša pevačica se osvrnula i na to da je imala probleme prilikom podizanja kredita.

- Sećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi celi život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu da dobiju. Jako bizarno vreme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i izjamljivanje i režije i sve ostale izdatke -napisala je Ela.

Pevačica Severina Kojić opljačkana je pre dva dana u Zagrebu, šta je rekla tim povodom i zbog čega najviše žali, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading