MIA JE USPELA U ONOM NEMOGUĆEM Marko i Savo Perović se zajedno vesele, a Nina Đogani prenosi sve detalje iz porodilišta!
Foto: Printscreen/instagram

Nina nije krila sreću što je postala tetka, a na samom početku otkrila je kako se oseća njena sestra Luna Đogani koja se porodila carskim rezom.

"Luna je super, ide sad malo da spava. Malo je ukočena. Sad smo došli, uzeli smo odmah da jedemo. Adam je u transu", kaže Nina.

"Mia je uspela da pomiri tebe i Marka?", pitali su Sava.

"Ako gledamo sa te strane, Mia je sve uspela", rekao je on kratko, pa je Nina nastavila da priča o porodičnim problemima koji su ranije postojali.

"Trebalo bi da se sve reši. Niko se ne svađa, sve je harmonija. Anabela je danas slavila, toliko umorna, isto kao tata. Mora da bude kod kuće sa Blankicom. Ja sam rođena 2005. godine, ja ove pesme ne znam", rekla je Đoganijeva.

"Luna je sa nama, na telefonu je non-stop. Da li sa mnom ili Markom, sa nama je, ceo dan gleda kako se veselimo. Čekamo da izađe iz bolnice, još ne znamo kada će, imala je carski rez. Za sada je ne boli ništa, hrabra je", dodaje Savo.

PRVA FOTOGRAFIJA LUNE SA BEBOM! Mia bezbrižno spava na maminim grudima, a tata Marko ih gleda i ne može da dođe sebi od sreće! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading