OVO JE NAJLEPŠA TORTA KOJU JE ESTRADA VIDELA Ceca oduvala sveće, nikad srećnija pozirala dok se Bogdan ne odvaja od nje (FOTO)
Foto: Ataimages

Rođendan Cece Ražnatović proslavlja se tradicionalno u porodičnom domu. A gosti su baš kao i uvek stigli tačno na vreme da upriliče, ovo treće po redu, slavlje porodice Ražnatović u samo mesec dana.

Svetlana Ceca Ražnatović posvećeno je radila na organizaciji proslava rođendana, prvo svoje mezimice Anastasije, a potom i malenog Željka. Ipak, kada je njen četrdeset osmi rođendan u pitanju, odlučila se za nešto intimnije slavlje u porodičnom domu.

OVO JE NAJLEPŠA TORTA KOJU JE ESTRADA VIDELA Ceca oduvala sveće, nikad srećnija pozirala dok se Bogdan ne odvaja od nje (FOTO)

ATA Images

 

S obzirom da je prošle godine rođendan proslavljala u karantinu sa sinom Veljkom, Ceca se prilično obradovala ovogodišnjoj proslavi, pa je od ranog jutra radila na dekoraciji doma, ali i sređivanju sebe. Ovoga puta, ona je odabrala zelenu haljinu, koja savršeno ističe njene obline, dok je kosu podigla u visoki rep. Spremna, elegantna i nasmejana, Ceca je dočekala zvanice.

 

Uz muziku i večeru gosti su se ludo zabavili, a onda je došao i najlepši trenutak. Ceca je zamislila želju i oduvala rođendanske svećice, dok je uz nju bio voljeni Bogdan.

Ko se sve našao na spisku zvanica proslavljene pevačice i kako su gosti došli odeveni pogledajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading