OPASNA LOVA JE U IGRI! Viki i Taške pokrenuli biznis koji niste mogli ni da zamislite, klijenti su joj moćnici iz Srbije, a evo o čemu se zapravo radi
Alo

Pevačica Viki Miljković započela je unosan biznis sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom - prodaju luksuznih nekretnina.

- Sa suprugom sam započela novi biznis. Prodajemo ekskluzivne nekretnine u elitnom delu Beograda, ostalim luksuznim zgradama po Srbiji, ali i u svetu. Imamo naše brokere u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi - rekla je pevačica za gorepomenuti list.

Viki je otkrila da su joj klijenti i koleginice sa estrade koje ne štede para na nove stanove i kuće.

- Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gde su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u jednom našem luksuznom naselju - ističe pevačica.

Alo

 

Osim što prodaje, Viki i uređuje domove bogataša.

- Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom. Partneri smo s nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrednost, ali nikako ne smem da kažem ko je vlasnik tog zdanja - dodaje ona.

Pevačica dodaje i da klijenti ne pokušavaju da spuste cenu nekretnine kada je kupuju.

- Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate - završava pevačica.

Komentari (0)

Loading