OSTALA POTPUNO BEZ KOSE Marina Tucaković prvi put viđena bez perike: "Pre su me svi zvali, sad tu i tamo" (FOTO)
Foto: Ataimages

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković rešila je da ogoli dušu i otrila sve o bogatoj karijeri, saradnicima, i borbi sa kancerom. U ovoj opakoj borbi izgubila je kosu, ali se ne predaje

- Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara - počinje Marina.

Ona je mnogo toga učinila i mnogima je pomogla.

- Nekako su oni uvek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspeh je to što sam uspela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, ''Dva dinara driže'', to je fenomenalan tekst - dodaje Marina.

Otkrila je na koju pesmu je naponosnija u svojoj bogatoj karijeri.

Najponosnija sma na ''Kukavicu'', to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na ''Što to beše ljubav'' - dodaje Tucakovićeva.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Najzahtevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika - kaže ona.

Ovom prilikom otkrila je sa kim sa estrade se čuje privatno i ko zove da proveri kako je.

- Pre su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović, to su deca sa kojima sam ja malo radila, uvek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovu pesmu smatra za najvećim hitom u svojoj karijeri.

- ''Zora je'' od Nede Ukraden je imala Evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostaćemo mesec dana. ''Ostariću neću znati'', meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uveravao da je dobra i tako je i bilo - otkriva Marina.

Mnogo se spekuliše o njenoj autobiografiji, a evo šta ona kaže.

- Ne znam da li smo spremna za knjigu, nemam živaca.Dosta sam pisala - zaključila je Marina.

Pogledajte OVDE  Goca Tržan sa usisivačem u ruci pokazala kakve domaćice vole muškarci, a da nisu očajne

Komentari (2)

Loading
Sneza S

13.06.2021 21:27

Ma porasce kosa samo da se izbori sa bolescu. Dace Bog. Samo hrabro

Jecka

14.06.2021 12:30

Samo napred divna zeno,to sto ne zovu njihova je sramota!