Slavica Ćukteraš
E-stock

Iako je zbog braka i majčinstva godinama bila u medijskoj ilegali, Slavica Ćukteraš se posle razvoda od golmana Vladimira Avramova vratila estradi i pevanju. Aktivnija je nego ikad u medijima, javnom životu i na društvenim mrežama. Nakon godinu i po dana bez posla i pevanja, preležane korone i manjih problemima sa sluhom, pevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde nije krila sreću što je izašla kako bi se videla sa kolegama i predstavnicima sedme sile. Osvrnula se na period korone i svoj emotivni status, pa nam je priznala da je još uvek solo.

slavica ćukteraš

youtube.com/printscreen

 

- Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene - rekla nam je pevačica koja je karijeru počela u prvoj sezoni „Zvezde Granda“.

Dodala je i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

- Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti. Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više - objašnjava pevačica, koja je preležala koronu i nakon nje imala manje posledice sa sluhom, srcem i plućima.

Slavica Ćukteraš

Privatna arhiva

 

- Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludela i sada sam još luđa - kaže Slavica kroz smeh.  

Folkerka je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje duhovite video-snimke, a zbog njihovog sadržaja nam je jasno zašto kaže da je sada još luđa nego pre.

Pogledajte OVDE kako izgleda luksuzni dvorac porodice Karić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading