VEOMA SKROMNO! Jovana Jeremić otišla korak dalje, uporedila sebe sa Merilin Monro i Džeki Kenedi i napravila opšti haos, voditeljka se ne zaustavlja (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Neosporno je da Jovanu Jeremić jedni vole, drugi mrze, kao i da niko nije ravnodušan. Svakako, ono što se voditeljki ne može osporiti je sposobnost da svojim izjavama i postupcima iznova i iznova šokira javnost. To je učinila i ovoga puta.

Naime, Jovana je objavila zanimljivu fotografiju i citat na društvenoj mreži Instagram gde je opisala svoj karakter u jednoj rečenici koja je ponovo izazvala podeljene reakcije javnosti.

Šta se dobije kada se ukrste boja i šarm Merilin Monro sa formom i inteligencijom Džeki Kenedi? Jovana Jeremić - napisala je voditeljka ispod poslednje fotografije na Instagramu.

Podsećanja radi, ona je nedavno napustila Hepi televiziju na kojoj je vodila Jutarnji program, kako bi se posvetila odgajanju ćerke Lee, a zatim dobila na poklon stan, kako se predpostavlja, od medijske kuće sa kojom je sklopila ugovor za novi angažman, o kome još uvek nije javno progovorila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sara

12.06.2021 12:08

Au ludace ...nikako ne zna za meru ... miski da je to marketing biti za ismejavanje... antipaticna i gruba

gil

12.06.2021 14:06

Glupa,istrustrirana,neobrazovana...terajte je,bre....ne terorišite čitaoce ovakvom mentalnom i fizičkom spodobom.