NIJE PLANIRALA NEKE STVARI, ALI SU SE DESILE Marina Tucaković otkrila kako je počela da se bavi poslom koji voli, a i kako je Džeju pomogla kad je mogla!
Foto: Ataimages

Marina Tucaković, koja se već godinama bori s karcionomom dojke, otkrila je nedavno da poslednje terapije nisu dale rezultata, te da zbog bolesti više ne može ni da hoda.

Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja reko pojavljuje u javnosti, ona je nedavno napravila presedan i otvoreno govorila o svemu - svom odrastanju, karijeri, saradnji sa zvezdama ali i bolesti.

Ona je govorila o svom pozivu i otkrila da nije planirala da postane kompozitor.

"Upisala sam ekonomski fakultet, a htela sam da budem turistički vodič, onda sam upoznala jednu ekipu koja je pravila neku muziku. Onda me je to vuklo. Fakultet sam onda završila i prešaltala se na nešto drugo. Pisala sam pomalo i eto. Privilegija je da ceo život radiš posao koji voliš", rekla je Marina.

"Džeju sam dala put do zvezda. To je kod njega bio pravi američki san, zato je i uspeo. Meni je robu donosio jedan njegov drug, mi smo tada već počeli ozbiljnije da se bavimo poslom, kaže: 'Imam ja jednog dečka, kad odem u kafanu on uhvati pa peva, peva fenomenalno'. Dođe Džej na vrata, znate kad vas energija onako zapljusne. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega. Tako je bilo", prisećala se.

"Džej je bio jako ozbiljan, slušao je. Posle ga je valjda uhvatilo loše društvo i poludeo je u opasnim godinama. Mi mu se jesmo mešali u karijeru, kako ne. On je onda mislio da može sam i normalno, pustite ga. Uvek smo mi bili dobri, radili ili ne", rekla je ona u emisiji na K1 televiziji.

Komentari (0)

Loading