ANA SEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA TAJNOG VENČANJA Pevačica pokazala detalj o kom svi pričaju, a evo u kakvoj venčanici se ponovo udala! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ana Sević udala se za svog partnera Daniela Nedeljkovića pre nekoliko dana, ali su njih dvoje sve držali u tajnosti.

I dok su svi mislili da je reč o veridbi kada je Ana objavila da je svom izabraniku i ocu svoje ćerke Sene, Danijelu, rekla "da", ona je sinoć otkrila da su se njih dvoje zapravo venčali.

 

 

Ana i Daniel ceremoniju sklapanja braka obavili su i u opštini i u crkvi, a pevačica je sada objavila prvu fotografiju njih dvoje sa venčanja.

 

 

Ana nije imala klasičnu venčanicu, već belu kratku haljinu sa "puf" rukavima, dok je Daniel bio u pantalonama, košulji i sakou, a ne u smokingu.

- Nije bila u pitanju veridba kako se spekulisalo, ja sam udata žena - rekla je Ana za "Alo" pokazavši burmu na ruci.

- Kruna svakog odnosa je brak. Neko sam ko veruje u bračnu zajednicu za ceo život. Svako priželjkuje da bude do kraja života sa osobom sa kojom se upusti u tako ozbiljan odnos kao što je brak - rekla je Ana i otkrila da li joj je bivši suprug čestitao na novom braku.

- Nije mi Darko čestitao jer ne zna da sam se udala - objasnila je ona i istakla kako uživa u porodičnom životu koji je u potpunosti ispunjava.

 

Komentari (0)

Loading