EKSKLUZIVNO ZA ALO! Ana Sević priznala sve o tajnom venčanju sa Danielom, pokazala ogroman prsten, a spomenula i Darka Lazića (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Prvi put od kada nosi muževljevo prezime Ana, sada zvanično Nedeljković, objasnila je u razgovoru za Alo! zbog čega se odlučila na tajno venčanje, te kako se oseća kao novopečena mlada.

- Nije bila u pitanju veridba kako se spekulisalo, ja sam udata žena - rekla je na početku razgovora Ana pokazavši burmu na ruci.

- Sam papir ne znači ništa, bitno je poštovanje, ljubav i međusobno razumevanje - istakla je Ana koja, kako kaže, i nakon kraha braka sa kolegom Darkom Lazićem i dalje veruje u ljubav za ceo život.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kruna svakog odnosa je brak. Neko sam ko veruje u bračnu zajednicu za ceo život. Svako priželjkuje da bude do kraja života sa osobom sa kojom se upusti u tako ozbiljan odnos kao što je brak - rekla je Ana i otkrila da li joj je bivši suprug čestitao na novom braku.

- Nije mi Darko čestitao jer ne zna da sam se udala - objasnila je ona i istakla kako uživa u porodičnom životu koji je u potpunosti ispunjava.

 

Komentari (0)

Loading