DOBIJA UVREDE ZBOG RATKA MLADIĆA! Ne može više da izdrži: Milena Ćeranić progovorila o haosu kroz koji prolazi nakon proslave i brutalnih napada
Printscreen

Milena Ćeranić gostovala je na jednoj televiziji, gde je govorila o nedavnom skandalu kada je na jednom slavlju otpevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj".

Bilo je to u danu kada je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu, po kojoj je osuđen na doživotnu robiju.

- Bila sam besna, malo sam se umirila sad. Pevala sam "što si ti srpski heroj", a dešava se to da sam privatno bila tu, sastalo se nas 15 i rekli su mi da tako pevam. To je Vujadin Savić bio, a oni često menjaju tekstove, a jedino bezobrazne reči ne izgovaram. Ja tako otpevam i kad sam sela kažu mi da je zbog toga što se dešavalo tada. Pojma nisam imala šta se dešavalo, ja sam apolitična - rekla je Milena i dodala:

Printscreen

 

- To nije moja sramota, nisam informisana ni o čemu jer hvala Bogu, nisam imala loša iskustva i nisam htela da se uplićem u bilo šta što ima veze sa tim stvarima. Ja sam živela sa Ćemom, imam mnogo prijatelja muslimana, Hrvata, Albanaca, strašno mi je da neko gleda po nacionalnosti. Na estradi sam 15 godina, moglo je da mi ispadne iz usta. Neinformisana sam što se tiče politike i ne stidim se to da pričam.

- Oni su pre svega moji prijatelji, ja nisam ljuta, kriva sam zato što nisam razmišljala, ko me šiša?! Želim da se izvinim svima koji su čuli šta izgovaram, a da svojom nepažnjom nisam znala šta sam otpevala, misleći o mladiću kao momku. Isto tako me mnogi podržavaju zbog toga, nemojte da podržavate ono što nisam, ja sam neko ko se ne meša u te stvari. Rizikujem i da izgubim određen broj pratilaca. Ja se jako nerviram kada čitam komentare, zato ih ne čitam... Bosna je zemlja koja mi je najviše posla dala, ja kao neko iskren u stavovima, kada bi se desilo da ne volim, ja tamo ne idem i ne sedim sa njim. Da sam radila iz koristi, mnogo bih veća zvezda bila - izjavila je Ćeranićeva.

Zli jezici osudili Milenu Ćeranić zbog stihova koje je otpevala, ove jezive uvrede nije očekivala! Više o tome OVDE.

Komentari (1)

Loading
Milutin

11.06.2021 21:54

Ništa nisi pogrešila.Ratko Mladić jesti veliki Srpski heroj i vojskovođa u rangu legendarnog vojvode Mišića.dok je srpskog naroda đeneral će se pamtiti kao veliki vojskovođa i pravi srbin.