IZLETELO JOJ! Goca Božinovska ne krije uzbuđenje zbog dolaska naslednika, pevačica u naletu emocija otkrila kako će se zvati sin Bojane i Mirka!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Goca Božinovska ne krije uzbuđenje što će u avgustu po prvi put postati baka. Njen sin Mirko i snajka Bojana Rodić uskoro će dobiti sina, a sada je pevačica u razgovoru za Alo! ispričala kako teku pripreme, ali nam je i otkrila detalje venčanja koje će se, kako kaže, uskoro dogoditi. Ona je indirektno priznala i da će se unuk zvati po njenom pokojnom suprugu.

- Čekali smo da se malo stiša cela situacija izazvana pandemijom. Bojani je već veliki stomak tako da će se pred porođaj venčati u opštini da bi uzela njegovo prezime. Svadbu i krštenje deteta ćemo spojiti jer planiramo dosta zvanica.

- Sve je spremno za unuče. Ime vam ne smem otkriti, ali pošto je dečak u pitanju, možete pretpostaviti kako će se zvati. Biće mali Šijan.

Kako se slažeš sa snajom Bojanom?

- Idealno se slažemo. Nismo drugarice, ali nismo ni klasične snaja i svekrva. Ona i Mirko žive u istoj kući sa mnom, sprat iznad mene tako da imaju svoj prostor. Nastaviće sigurno da žive u Surčinu jer se i Bojani tako sviđa.

Kakva je Bojana kao trudnica, da li je zahtevna?

- Nije zahtevna, ona je jedna čigrica. Često se svađam sa njom, opominjem je da obuče majicu, papuče, jurim je kroz kuću sa prslukom... prilično sam uplašena i brižna kada je reč o njoj.

VladimirMarković/Alo!

 

Kakav odnos imaš sa budućim prijateljima i da li ti je drago što ćeš se oroditi s Cecom?

- Bojanini roditelji su sjajni ljudi, super se slažemo. Nikada nisam razmišljala da bih mogla da se na neki način orodim sa Cecom, ja nju mnogo volim i mi ćemo uvek biti koleginice i drugarice, a ovo što se desilo je slučajnost, rodila se ljubav među decom.

Koliko se Mirko promenio od kada je saznao da će postati otac?

- Kada je Mirko u pitanju, jako sam iznenađenja. Mislila sam da će nastaviti po starom, sa izlascima i ludovanjem, ali nije tako. Kaže da mu je dosadno da izlazi bez Bojane i srećna sam što je tako.

VladimirMarković/Alo!

 

Da li ćeš biti stroga baka?

- Neću biti stroga, nikada nisam bila. Kada sam slušala priče da se unuče voli više od deteta, nisam verovala, ali izgleda da će tako biti.

Oglasila se Goca Božinovska nakon informacija da joj Rodići plaćaju renoviranje luksuzne vile! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading