NIJE MOGLA OVO DA SAKRIJE! Oglasila se Goca Božinovska nakon informacija da joj Rodići plaćaju renoviranje luksuzne vile
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica Goca Božinovska morala je da se oglasi nakon priče da su Danijela i Bogdan Rodić, roditelji njene snajke Bojane, platili renoviranje njene vile u Surčinu.

Goca je rekla da su Mirko i Bojana krečili sprat, da kupuju i neke stvari koje im odgovaraju, ali da Rodići ipak nemaju veze sa tim i da nisu to platili, kako se šuška.

Mi nemamo šta da renoviramo kuću, samo smo krečili njihov sprat! Naša je kuća u fulu i nema šta da se renovira, nego menjamo boju zidova na spratu - rekla je Goca za gorepomenuti list.

NIJE MOGLA OVO DA SAKRIJE! Oglasila se Goca Božinovska nakon informacija da joj Rodići plaćaju renoviranje luksuzne vile

VladimirMarković/Alo!

 

Kakve veze Rodići imaju sa našom kućom? Naravno da oni nisu platili ništa. Mirko je krečio, on i Bojana kupuju stvari koje im odgovaraju... Hvala Bogu, deca imaju gde, i u Titelu , i u Surčinu, ne moraju ljudi da se brinu gde će oni, šta će i kako će - rekla je pevačica.

Goca je dodala i da Mirko i Bojana žive u vili u Surčinu, a ne u Titelu kod Rodića, kako se nagađalo.

Podsetimo, Bojana i Mirko uskoro će postati roditelji. Oni čekaju dečaka, a nagađa se da će naslednku dati ime Zoren, po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

PRVE FOTOGRAFIJE BOJANE RODIĆ U POODMAKLOJ TRUDNOĆI! Trudna Gocina snajka "fura" torbu od 1.500 evra i vozi besan džip! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading