OČAJ U PORODICI ŠAULIĆ: Ruše Šabanovu kuću, Goca još uvek nije obaveštena!?
Foto: Dejan Briza

Šabanova udovica Gordana i njena deca suočavaju se sa nedaćom koju ovoga puta ne znaju kako da reše, s obzirom na to da se pojavio gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena Šabanova vikendica, prenosi Scandal.

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu.

OČAJ U PORODICI ŠAULIĆ: Ruše Šabanovu kuću, Goca još uvek nije obaveštena!?

Foto: Dejan Briza

 

 

- Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovek sprema da pondi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva, među kojima je i Šabanov- započinje izvor za "Scandal" i nastavlja:

- Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu - zaključuje izvor pomenutog medija.

Sve o spektakularnoj svadbi Šabanovog unuka Luke, pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
zoki

10.06.2021 11:52

Uzece Goca pare bez problema samo malo tvrdi pazar toliko je poznajem

Vuk

10.06.2021 15:25

@zoki - Ma koga ti poznaješ GRDOBO?!?!?!