KAO IZ NAJLEPŠE BAJKE Nakon venčanja o kome priča cela Srbija, pogledajte ko je Luki Adžiću i Aleksandri otpevao pesmu za prvi ples, glamurozna torta oborila sve sa nogu (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, vezu sa Aleksandrom Ličinom krunisao brakom, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. Odlučili su da sudbonosno "da" izgovore na Paliću, okruženi vinogradima.

Zbog epidemioloških mera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Šaban Šaulić je tokom života pevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao.

- Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa - rekla je Goca Šaulić.

Luka i Aleksandra su zablistali i uz prvi ples, a tetka Ilda je specijalno za ovu priliku mladencima otpevala popularnu pesmu od Lepe Brene "Ja nemam drugi dom".

Mladenci su kasnije kako običaj i nalaže zajedno isekli tortu, a osmehe ni jednog trenutka nisu skidala sa lica, kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu koji se nalazi na početku teksta.

Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti ćerku, a srećnu vest su objavili krajem marta.

- Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi - napisao je tada Adžić.

Luka je, inače, veoma uspešan fudbaler, koji je svoje prve korake napravio u Crvenoj zvezdi, a svojim trudom uspeo je da dođe do pozicije kapitena u mladoj reprezentaciji Srbije. Danas igra za fudbalski klub Anderleht, dok je njegova izabranica Aleksandra magistar tehnologija.

Komentari (0)

Loading