ELEKTRA ELITE PREDSTAVILA SVOJE STIKERE ZA MOBILNI TELEFON: Bezobrazne uzrečice koje su obeležile trans pevačicu
Promo

Transrodna pevačica Elektra Elite uvek ide u korak ispred svih, pa je na savremen i originalan način iznenadila svoje fanove. Naime, ona je ljubiteljima njenog rada poklonila stikere sa svojim likom, koji opisuju njene dosadašnje uzrečice po kojima je postala prepoznatljiva, kao i stihove pesama koji su takođe omladini postala svakodnevnica. Budući da ih ima mnogo, ovi su postali najtraženiji:

- Čak, šta više. - Gospođetina. - Diva. - Ja bih ga zaklala tupim nožem. - Da se gazimo. - Lepa sam k'o Bog. - Bebe, bebe. - Ali ja stvarno nemam vremena za takve stvari. - Pa može, može. - Istina je, znači, da sam prostitutka. - Ja sam kur*o ta. - Drvosječa ljubavi. - Svaka druga želi, al' ne može biti ja. - Može mi se, tako da... Za samo dva dana, otkako je Elektra Elite predstavila svoje stikere na društvenim mrežama u znak zahvalnosti prema svojim fanovima, mnogi su ih preuzeli i uveliko ih koriste u svom dopisivanju.

ELEKTRA ELITE PREDSTAVILA SVOJE STIKERE ZA MOBILNI TELEFON: Bezobrazne uzrečice koje su obeležile trans pevačicu

Promo

 

 

- Tražila sam način na koji bi se zahvalila ljudima koji me prate i pružaju mi podršku tokom svih ovih proteklih meseci koliko sam na javnoj sceni. U priči sa svojim stručnim timom došli smo na ideju da bi ovako nešto bilo bas udarno i slatko, s obzirom na to da se moje reči koriste u rečniku, po kojima sam jedinstvena. Imala sam opciju o kupovini stikera, ali nisam želela na tome da zarađujem jer to ne bi bio poklon svima koji me prate zato sam se odlučila na besplatne stikere - rekla je pevačica za medije. Elektra uveliko promoviše svoju pesmu "Da se gazimo", a nedavno je snimila i spot za novu numeru koju će uskoro objaviti.

Elektrinu šok izjavu i koliko košta noć sa Srpkinjama, pročitajte OVDE.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading