BAŠ GA JE PRETERALA Nikad žešće uvrede na račun Milice Dabović, gore društvene mreže zbog njene fotografije sa sinom (FOTO)
Instagram

Košarkašica Milica Dabović našla se na meti kritika zbog provokativne slike koju je danas postavila na društvene mreže i sve to ne bi izazvalo ogromnu pažnju, da nije pozirala u ovom izdanju sa sinom Stefanom.

Dabovićeva je, naime, pozirala sa detetom na ramenima u prekratkom teksas šortsu, a u prvom planu je bila je njena zadnjica, što je pojedinima zasmetalo i smatraju da je ovo "bez imalo ukusa".

 

 

"Ovo je užasno, pih", "Ovo nije sexy", "baš ga pretera", "zar ovako da izađeš na ulicu i to sa detetom?!"... su samo neki od komentara koji su se našli ispod nove objave košarkašice na koje ona nije reagovala.

Inače, Milica je tokom pandemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari.

- Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao... Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla - pričala je košarkašica, i otkrila da ne reaguje na negativne komentare koje joj ljudi upute, već se trudi da ostane optimistična:

- Svako ima svoje mišljenje, o ukusima se ne raspravlja. Jedan je život i želim da ga živim najlepše moguće. Osoba sam koja ne mrzi nije ljubomorna, nemam komplekse. Prosto, takva sam kakva jesam, imam kriv nos i čukljeve, ne stidim se. Hejterima na čast i dušu, oni i nisu nigde zbog toga. Mnogo više pažnje pridajem pohvalama i svim divnim ženama koje mi pišu: “Milice, ti si divna, poslala si mi stvari, dala mi i spasla me...” Hejteri su samo jedna kap u okeanu.

Pogledajte OVDE Emina Jahović pala u zaborav, bivši Mustafa se zaljubio do ušiju u ovu plavušu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Bole

07.06.2021 13:31

Ja mislio žena od Zorana Pejića Peje ...one ko sestre ...ove ružne ko lopovi

Ženidba udadba

07.06.2021 16:22

oglas u slici sve rečeno trazi čoeka ona zgodna ali treba da prihvati i dete taj budući.

nevidjena dalabu

08.06.2021 03:57

zasto sina nije tako obukla ? Em je dete pričili mu vise da ide go nego majka.