"ŽAO NAM JE ŠTO ŠABAN NIJE DOČEKAO OVO DA VIDI" Poseban dan za Luku Adžića i njegovu izabranicu, a porodica Šaulić tik uz mladog fudbalera!
Privatna arhiva

Odlučili su da sudbonosno „da” izgovore na Paliću, okruženi vinogradima. Zbog epidemioloških mera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Šaban Šaulić je tokom života pevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao.

– Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa – rekla je Goca Šaulić.

 

Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti ćerku, a srećnu vest su objavili krajem marta.

– Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi – napisao je tada Adžić.

Luka je, inače, veoma uspešan fudbaler, koji je svoje prve korake napravio u Crvenoj zvezdi, a svojim trudom uspeo je da dođe do pozicije kapitena u mladoj reprezentaciji Srbije. Danas igra za fudbalski klub Anderleht, dok je njegova izabranica Aleksandra magistar tehnologija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading