JOVANA JEREMIĆ U "AMI G SHOW"-u: "Dolazim da ostanem i pobedim",  voditeljka otkrila sve o svom transferu, smeši joj se Beograd na vodi!
Printscreen Amidži šou

Jovana Jeremić bila je gošća novog izdanje emisije "Ami G Show". Nakon otkaza na Hepi Tv koji je odjeknuo kao bomba u medijima, Jeremićeva se u studiju kod Ognjena Amidžića pojavila nikad raspoloženija.

 - Deset godina sam radila na Hepiju, ja sam tu nastala, ja sam tu počela, ponosna sam na to šta sam danas. Nisam povlačila ručnu nikad, ja sam bila venčana za televiziju, moje dete nije bilo prioritet, a trebalo je, zbog mog deteta sam uradila to koje zaslužuje mene sto posto, objasnila je Jovana.

JOVANA JEREMIĆ U

Printscreen Amidži šou

 

- Narod je navikao na mene, ja žena iz naroda. Mene narod voli, a ta elita koja govori o meni loše me ne interesuje, mene narod obožava, izjavila je Jeremićeva. 

Na pitanje Ognjena Amidžića gde prelazi poznata voditeljka ona je kroz smeh odgovorila.

- Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i pobedim Ognjene, odgovorila je Jovana misteriozno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
hahahahahah

02.06.2021 06:12

Hvalite me usta da niste pusta, hahahaha

Joka

02.06.2021 06:52

Da mi je znati ko nju obozava?"Zena iz naroda"

миле

02.06.2021 08:49

kako Zeljko deli stanove na Beogradu na vodi? jasno je da je to privatni projekat bra'e i drugova na vlasti!! pa se njihov tajkun bahati delenjem stanova !! nicija ne gori do zore!

Sneža

04.06.2021 19:17

JA OD 'JOVANE' POMISLILA MUŠKARAC SA PERIKOM :) časna reč . . . grozota! Šta da štikliram da se objavi komentar??? Šta zezate!!!