Žika Jakšić
TV Prva printsc

Da posle razvoda braka supružnici mogu da ostanu u odličnom odnosu koji je baziran na uzajamnom poštovanju, prijateljstvu i razumevanju dokaz su voditeljka i pevačica Dajana Paunović i muzički producent Saša Žika Jakšić.

ALO! EKSLUZIVNO SAZNAJE! Otkriveno koju svotu novca je Žika Jakšić iskeširao za renoviranje stana bivše supruge Dajane Paunović

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

U prilog tome da je među bivšim supružnicima sve u najboljem redu ide i ekskluzivno saznanje Alo!, a tiče se činjenice da je Žika svojoj bivšoj supruzi platio renoviranje stana u kome ona živi sa njihovim sinom Dušanom.  

Dajana je poželela da promeni nekoliko detalja, krečenjem i novim bojama osveži zidove, ali i kupi novi nameštaj za dnevnu sobu. Za ovaj projekat producent je izdvojio 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

Izvor blizak voditeljki potvrdio je ovu priču i naveo da je Žika uprkos razvodu jedan od najvećih oslonaca u Dajaninom životu.

- Dajana i Žika i posle razvoda skoro da žive tako kao da se njihov brak nije ni završio. Oni stanuju na Bežanijskoj kosi jako blizu jedno drugog, redovno se čuju, viđaju i zajedno učestvuju u vaspitanju i podizanju sina Dušana. Dajana nijednu odluku ne donosi ako se pre toga ne posavetuje sa Žikom. Ona je majka njegovog deteta, a on to jako ceni i trudi se da joj ništa u životu ne fali. Poslednja u nizu pomoći bivšoj supruzi je zavidna suma novca koju joj je poklonio kako bi renovirala stan - objašnjava izvor.

ALO! EKSLUZIVNO SAZNAJE! Otkriveno koju svotu novca je Žika Jakšić iskeširao za renoviranje stana bivše supruge Dajane Paunović

Foto: Alo.rs

 

Dajana Paunović je u februaru ove godine dala otkaz na mesto voditeljke emisije „Svitanje“ koja se emitovala na TV „Pink“, a taj luksuz je sebi mogla da dozvoli jer ona sa svojim bivšim suprugom nema problem oko alimentacije u visini od 5.000 evra koju on redovno i na vreme uplaćuje.

- O visini alimentacije ne bih da govorim jer mislim da nije umesno, ali činjenica je da Žika ne propušta da je uplati i da to nije mala suma što njoj umnogome olakšava kako njen, tako i život njihovog sina - dodaje za Alo! izvor blizak Dajani.

Tragom ove priče pozvali smo voditelja i producenta emisije „Nikad nije kasno“, ali je do zaključenja ovog broja bio nedostupan. Nema razloga da sumnjamo u ovu lepu priču jer je Žika i sam najavljujući bivšu ženu u svojoj emisiji rekao:

- Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović. Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu - rekao je tom prilikom Jakšić.

Javnosti poslali saopštenje o razvodu

Ljubav Dajane Paunović i Žike Jakšića od samog početka je privlačila pažnju medija, posebno što mu je ona bila druga i to 24 godine mlađa supruga. U braku koji su sklopili 2010. godine dobili su sina Dušana, a razveli su se tiho i bez pompe 2017. Da bi sprečili medijske spekulacije rešili su da javnost o tome obaveste putem saopštenja.

- Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, nažalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin će ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizlaze. Unapred zahvalni Dajana i Žika - pisalo je tada u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vesna

02.06.2021 08:06

Sta reci ,sve pohvale i njoj sto ume i njemu sto hoce ! Bravo !