MAJKA JE OSTAVILA U SIROTIŠTU! Potresna ispovest Vesne Đogani nateraće vam suze na oči, pevačica otvorila dušu o teškim detaljima iz svog života!
Alo

Život Vesne Đogani nije bio ni malo lak, a o teškom detinstvu govorila je u jednoj emisiji.

- Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život - kaže Vesna i dodaje da je život poprilično grub. 

- Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - kaže Vesna. 

Alo

 

Svoje kratkotrajno rastajanje od majke i odrastanje u nemaštini nije ostavilo neke vidljive posledice i traume. 

- Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim - kaže Vesna. 

- Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red,rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna. 

- Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put - navodi Vesna. 

Đole progovorio o razvodu i podeli imovine sa Vesnom: Svako ima pravo na svoj deo! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading