KRUNA NAŠE LJUBAVI TEK DOLAZI! Marko Miljković o njegovom odnosu sa Lunom, a zatim otkrio nešto što niste znali o Luninom porođaju!
Foto: Dejan Briza,

Marko Miljković i Luna Đogani napravili su famu oko svog tajnog venčanja, a sada se Miljković prvi put oglasio za medije, i komentarisao ljubav sa Lunom. 

Kako kaže, kruna njihove ljubavi će biti beba, koju jedva iščekuju svakog dana, s obzirom da je Luna u devetom mesecu trudnoće.

- Formula naše popularnosti je naša ljubav i naša borba za nju. Nema osobe na svetu koja ne bi volela da je neko voli onako kako se mi volimo, i kako vreme prolazi ta ljubav raste, a ljubav, em daje smisao svemu u životu, em je svačije pokretačko gorivo, pa tako i naše. A onaj ko nas ne voli, samo želi ljubav kao što je naša - rekao je Miljković, pa dodao:

KRUNA NAŠE LJUBAVI TEK DOLAZI! Marko Miljković o njegovom odnosu sa Lunom, a zatim otkrio nešto što niste znali o Luninom porođaju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Rekao sam prošle godine, mi smo ljudi od krvi i mesa, sa manama i vrlinama i kao takvi savršeni jedno za drugo - rekao je Marko, pa nastavio o venčanju i utiscima.

- Utisci su još tu i biće još dugo, sam čin venčanja u crkvi, a onda i Lunin klip za mene kao poklon čine da se osećam najispunjenijim ikad, a kruna naše ljubavi i našeg braka tek dolazi, to je naša beba. U nekom smislu promenio je sve i ništa - ništa, jer je Luna i pre ovog čina bila moja žena, ali sad je i zvanično i pred zakonom i pred Bogom - zaključio je Miljković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Danijela

30.05.2021 21:40

Vi koji pisete komentare vodite racuna o vasoj deci. Majka se voli najvise na svetu. Jedna je majka i treba je postovati.BOG PA MAJKA. Kako postujes majku tako bog daje blagoslov. DANIJELA.

Rade

31.05.2021 01:10

DNK će dokazati ko je otac. Marko DNK da se zna.

Ranko

22.08.2021 14:02

Makro DNK i Divna. Divni su. Pravi DNK-aši.