OVO JE ISTINA! Jovana Jeremić otkrila prave razloge otkaza na Hepiju, uputila svima jasnu poruku i stavila tačku na brojne spekulacije, spomenula i ćerku
Printscreen

Ova vest šokirala je javnost jer Jovana Jeremić poslednje dve godine beleži sjajne rejtinge, međutim ona je za jedan naš list potvrdila da je donela tu odluku i da je ona konačna.

Kako kaže, zbog televizije je zapostavila ćerku Leu, koja sa dve i po godine još nije progovorila, pa želi da ispravi svoju grešku.

- Istina je! Dala sam otkaz na Hepiju. Moram da se posvetim detetu, mnogo sam zanemarila Leu. Nisam provodila dovoljno vremena sa njom, nisam joj posvećivala pažnju i energiju. Malo smo razgovarale. Ništa od onog što sam radila s Leom nije bilo sa zadovoljstvom, već sam samo odrađivala. Svu energiju sam usmeravala na pravljenje jutarnjeg programa - kaže Jovana za Informer.

Jeremićeva smatra da je njena posvećenost poslu dovela do toga da devojčica još ne govori.

- Želim Leu da izvedem na pravi put, posebno hoću da unapredim njene govorne sposobnosti. Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala "Jutro" na Hepiju. Dopustila sam da je drugi vaspitavaju. Time je trebalo samo ja da se bavim - kaje se voditeljka.

OVO JE ISTINA! Jovana Jeremić otkrila prave razloge otkaza na Hepiju, uputila svima jasnu poruku i stavila tačku na brojne spekulacije, spomenula i ćerku

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Kako navodi, sa Hepija je odlučila da ode zato što je imala sve više posla.

Deset godina sam provela na toj televiziji. Ostavila sam im veliki medijski kapital. Počela sam da vodim "Jutro" 28. decembra 2019. godine, kada je emisija imala tri odsto šera, a danas ima 21. Celu sebe sam dala Hepiju, gledala sam ga kao da je moj. Došla su neka vremena kada ja moram da se prilagodim svom detetu. Ljudi moraju da shvate da ja više nisam devojka. Ne mogu da vučem kao što sam vukla nekada kada sam bila sama, bez muža i deteta. Imam pravo da budem žena, iako se uvek postavim kao muškarac - dodaje ona.

Jeremićeva kaže da za nju u novinarstvu nema zime, te je sigurna da će vrlo brzo dobiti posao koji će je manje opterećivati i koji će joj omogućiti više vremena sa ćerkicom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dane

28.05.2021 14:15

Gledali njene emisije čekajući šta će da izvali i da joj se smeju.