URAGAN U TRENDINGU! Hurricane nastupom raspametile Evropu, snimak za 5 sati pogledalo više od milion ljudi, a ovaj Ksenijin potez Srbija će pamtiti!
EPA

Sinoć je održano drugo polufinalno veče „Pesme Evrovizije“ u roterdamskoj areni "Ahoj", a naše predstavnice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić plasirale su se u finale, koje se održava u subotu, 22. maja.

URAGAN U TRENDINGU! Hurricane nastupom raspametile Evropu, snimak za 5 sati pogledalo više od milion ljudi, a ovaj Ksenijin potez Srbija će pamtiti!

EPA

 

 

Svojim energičnim nastupom Uraganke su oduševile publiku u areni, ali i onu kraj malih ekrana.

Na zvaničnom Jutjub kanalu evrovizijskog takmičenja sinoć su objavljeni pojedninačni nastupi svih predstavnika iz druge polufinalne večeri, kao što je to urađeno i u utorak, kada je bilo održano prvo polufinalno veče.

Što se tiče pregleda na Jutjubu, u odnosu na ostale, pesma "Loko loko" ubedljivo je najslušanija.

 

"Loko loko" je na Jutjubu prva pesma u "trendingu", što je rezervisano samo za one najuticajnije video-klipove. Za one koji ne znaju, "trending" izvlači najkvalitetniji sadržaj na površinu, kako bi korisnici ove platforme lakše došli do njega.

Svi komentarišu Ksenijin potez koji je oduševio sve, naime ona je na kraju nastupa podigla tri prsta i raspametila Srbiju svojom spontanošću i rodoljubljem.

Pored ogromne popularnosti na Jutjubu, društvena mreža Tviter prepuna je podrške i pozitivnih komentara na Ivanin, Ksenijin i Sanjin nastup.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jaca

21.05.2021 12:08

Odlicne su bile nema sta. Bravo devojke!