UDVARALI SU MI SE SAMO IDIOTI:  Neda Ukraden ispričala priču o bogatašu koji je pevačici uradio jednu potpuno neverovatnu stvar!
Foto: Youtube/Printscreen

Neda Ukraden je nakon duže vremenske pauze ponovo na malim ekranima, a ovu priliku i gostovanje kod Ognjena Amidžića iskoristila je da pokaže svoju sjajnu liniju i u poznim godinama. 

Prilikom jedne igrice Neda je progovorila o političaru koji joj se svojevremeno otvoreno udvarao, a da to javnost nije saznala.

- Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem. Udvarali su mi se pijani idioti samo - zaključila je pevačica.

- Nema ko mi se nije udvarao. Samo ova nova garda mi se nije udvarala, ali zato jugoslovenski, pa to je strašno - dodaje Neda.

A onda je ispričala priču o bogatašu koji nije hteo ni majicu da joj kupi.

- To je inače bila jedna vrlo ozbiljna veza, otišli smo da upoznamo porodice. To je bio Dan zaljubljenih. Bio je jako bogat u Sidneju, a 14. februara , čovek ni ružu da donese, a onda sam ja otišla da kupujem tako bezveze, a on me pita ''Zašto kupuješ tu majicu, pa imaš već majicu?'', i tu je bio naš kraj. Bogatsvo je samoj sebi priuštiti stvari o kojima sam sanjala. Ostalo je naravno i za moje potomke. Punim dvorane godinama pevam , putujem, valjda mogu da kupim i neku majicu - priča Ukradenova.

Komentari (0)

Loading