DOK SVI BRUJE O NJIHOVOM VENČANJU! Marko i Luna napravili ozbiljan prekršaj ispred svoje zgrade!
Foto: Dejan Briza

Marko MiljkovićLuna Đogani juče su se venčali u Opštini Rakovica, a danas se, dan nakon venčanja, ispred zgrade u kojoj živi, Đoganijeva pojavila u trenerci. Ipak, još jedna stvar zapala je svima za oko.

Niame, Marko i Luna nepropisno su parkirali svoj automobil. Njihov auto stajao je na trotaru, u blizini zgrade u kojoj žive.

 

Da podsetimo, Luna i Marko juče su tajno izgovorili sudbonosno "da" u Opštini Rakovica. Luna je trenutno u 9. mesecu trudnoće i njih dvoje sa nestrpljenjem očekuju da na svet dođe njihova ćerka Mia. A evo šta je Đoganijeva imala da kaže danas nakon venčanja.

Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo, a za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena - rekao je kratko za Alo! novopečeni mladoženja Marko Miljković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading