DA NIJE MALO PRETERALA? Svi znamo da Ana Bekuta vodi računa o izgledu, a pevačica se sada podvrgla estetskom zahvatu koji je izazvao lavinu komentara! (FOTO)
E-stock

Popularna pevačica Ana Bekuta vlasnica je jednog od najlepših glasova na Balkanu, bezbroj hitova i osmeha koji zrači. Osim toga, Ana Bekuta uprkos svojim godinama može se pohvaliti dobrim izgledom i savršenom vedrinom na licu.

Razlog tome je činjenica da Ana Bekuta vodi računa o svom izgledu, ali i tretmanima za lice kojima posvećuje mnogo pažnje. 

Ovog puta ni Ana se nije oduprela popularnom trendu začešljavanja obrva na gore, čime se postiže prirodan volumen i obrve se samim tim ističu na licu. Sudeći po fotografijama i širokom osmehu, pevačica je prezadovoljna tretmanom.

Komentari na društvenoj mreži su bili podeljeni, dok neki apsolutno podržavaju pevačicu u nameri da se podmladi, drugi je kritikuju i naglašavaju da je bespotrebno neprirodno stariti i da žena i treba da iskaže svoju prirodnu lepotu.

- "Bespotrebno", "Ako mene pitate malo je preterala", "Po meni je ovo previše za ženu njenih godina" - bili su samo neki od komentara, a bilo je naravno i komentara da pevačica ova promena savršeno stoji.

 

 

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading