EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO: Ikodinović izveo suprugu Maju i ćerku Hanu iz prethodnog braka na ručak (FOTO)
Alo!/Dejan Briza

Da je glad najbolji začin svakom obroku dobro zna bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, koga je paparaco Alo! uslikao u jednom popularnom beogradskom restoranu!

EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO: Ikodinović izveo suprugu Maju i ćerku Hanu iz prethodnog braka na ručak (FOTO)

Alo!/Dejan Briza

 

 

Ikodinović i njegova treća supruga, odbojkašica Maja Ognjenović, izveli su Dačinu ćerku iz braka sa Natašom Bekvalac na porodični ručak, na kojem je, kako se čini, najviše uživao bivši vaterpolista.

Dača, Maja i Hana u ranim popodnevnim časovima stigli su u jedan poznati beogradski lokal, a Ikodinović se odmah bacio na razgledanje menija. Dok je birao šta će da pojede toga dana, Ikodinović ništa oko sebe nije primećivao, a za to vreme, Maja i Hana su neobavezno ćaskale i uživale u trenucima koje provode zajedno. Dok su razgovarale, Maja je u jednom trenutku zagrlila Hanu i nešto joj objašnjavala.

Kada je konačno odabrao šta će tog dana da pojede, Dača je svoju pažnju usmerio na suprugu i ćerku, ali čim je stigla hrana, situacija se promenila.

Kao da za njega u tom trenutku ništa drugo nije postojalo, Dača je navalio na ukusan obrok, a koliko je bio gladan svedoči i činjenica da nije stao sve dok nije počistio sve ono što je bilo na njegovom tanjiru.

Kada se dobro najeo, Dača je obratio pažnju na druge, pa se posvetio supruzi i ćerki.

Brak nakon tri godine veze

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović venčali su se nakon tri godine zabavljanja.

Par se venčao poslednjeg dana 2016. godine, u prisustvu najbližih prijatelja i rodbine.

Ikodinoviću je to treći brak, a iz prethodna dva, sa Anjom i Natašom, ima ćerke Andreu i Hanu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading