ALO! PAPARACO Cecin sin se potpuno navikao na seoski život, Bogdana renovira kuću dok se Veljko sprema za mečeve (VIDEO)
Prrivatna arhiva

Ekipa Alo! uputila se u ovu vojvođansku varošicu, kako bismo iz prve ruke otkrili kako teku dani Cecinog sina otkako je vilu na Dedinju i prestonički život zamenio seoskim pejzažima. A kako se čini, ni Veljko a ni njegova supruga Bogdana ne gube vreme u Titelu.

Naime, paparaco Alo! fotografisao je Ražnatovića dok se vraćao sa treninga u dvorištu ispred kuće koju su dobili od Bogdaninih roditelja nakon venčanja. Mladi Ražnatović je izašao iz automobila bez majice, ali nije bio raspoložen za fotografisanje. Umesto toga, kratko je za Alo! poručio da se nije pokajao što je odlučio da se preseli u rodno mesto svoje supruge.

- Prija mi ovde na selu, sklonio sam se da ovde uživam i odmaram se sa porodicom i da budem daleko od medija - kratko je rekao Veljko za Alo!, a potom je ušao u kuću. Međutim, koji trenutak kasnije Veljko je izašao na terasu svoga doma na kojoj je postavio bokserski džak. Nekoliko minuta je udarao u njega, a potom je ponovo ušao u kuću. Inače, dom u kojem živi porodica Ražnatović opasan je visokim zidovima koji mladi par štite od radoznalih pogleda, dok unutrašnjost dvorišta čuvaju veliki psi.

Na stotinak metara dalje od Veljkove i Bogdanine kuće žive njeni roditelji, koji su poslednjih dana angažovani oko renoviranja svog doma.
U domu Rodića sve vrvi od radnika koji uveliko rade na renoviranju kuće, što nam je potvrdio i jedan od majstora kojeg smo zatekli u dvorištu.
- Gazde nisu trenutno tu, u Beogradu su, mi ovde radimo, renoviranje je u toku - rekao nam je ljubazni radnik dok je farbao ulazna vrata u kući Bogdaninih roditelja.
Inače, Veljko i Bogdana rešili su da se presele u Titel nakon venčanja, kako bi u miru mogli da podižu svog sina Željka, a mladi par često posećuje Veljkova porodica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading