BUDI PRLJAVUŠA KAO ŠTO JESI! Kako se rijaliti Bar približava kraju, tako padaju maske, a tonu uvreda je dobila Maja!
TV Kurir Printscreen

Uoči velikog finala Bara koje je zakazano za nedelju, došlo je do žestokog okršaja između Maje i Dejane.

Maja, koja se ne bori za glavnu nagradu, prvo je aktivirala protivpožarni aparat i poprskala deo stana, posle čega je Dejana reagovala. 

- Ovo neka pokupi ko je napravio. Neću da te nateram, jer ti treba da očistiš. Prsnula si bez razloga ikakvog. Budi prljavuša kao što jesi - rekla je Dejana Maji.

- Šta si rekla? - pitala ju je ona.

- Ono što sam želela, to sam i rekla. Neću da ponavljam, nisam papagaj - uzvratila joj je Dejana. 

- Ako imaš mu*a, ponovi mi to u facu - prišla joj je Maja i provocirala je, pa je Dejana ustala, unela joj se u facu i pao je poljubac, a Maja je htela i da joj "gricne usnu".

BUDI PRLJAVUŠA KAO ŠTO JESI! Kako se rijaliti Bar približava kraju, tako padaju maske, a tonu uvreda je dobila Maja!

TV Kurir Printscreen

 

- Neću, odvratna si mi - rekla joj je Dejana.

- Da sam ti odvratna, ne bi me poljubila - vikala je ona.

Zatim je Maja iscedila kečap iz tube na njenu kosu, a Sanja je držala Dejanu kako ne bi napravila pogrešan korak pred samo finale. 

- Nemoj danas, nemoj. Ti ćeš da pobediš. Svi smo u kečapu, ali nema veze, idemo svi zajedno da se istuširamo. Ona se ne bori za glavnu nagradu, a ti si u finalu - govorila je Sanja, podržala ju je i Ksenija i rekla joj da ne pravi istu grešku kao ona, a Dejana je nastavila da jede svoj sendvič i provocira.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

DEJANA I DAVOR IDU DIREKTNO U SUPERFINALE RIJALITIJA BAR! Njih dvoje su na korak od 30.000 EVRA, ne moraju da se plaše

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading