KSENIJA IZ BARA BILA U VEZI S NIKOLOM LAKIĆEM! Imala je najduži se*s u istoriji rijalitija, zavela isti pol, a sada pravi haos!
Kurir televizija

Ksenija Kranjec je nedavno postala učesnik rijaliti programa Bar koji se emituje na Kurir televiziji.

Atraktivna Ksenija je iz Slovenije i bivša je učesnica "Parova".

Inače, atraktivna učesnica je u Sloveniji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

U Srbiji je učestvovala u "Parovima" 2017, kada je pobedila Dalila Dragojević, a malo ko zna da je tada uplovila u vezu sa Nikolom Lakićem.

U petoj sezoni rijalitija "Parovi" Nikola i Ksenija su uživali u ljubavi, a mnogi pamte njihov seks koji se vodi kao najduži u rijalitiju.

Po ulasku Nikole u rijaliti on je odmah spopao Slovenku Kseniju Kranjec, koja se nije bunila.

Ubrzo je pao i seks, a njihova vrela akcija je trajala 45 minuta i to je najduži seks u istoriji Parova. Snimak tog čina produkcija je rešila da objavi na Jutjubu i to necenzurisan.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

SOFIJA UNA SE GORKO POKAJALA: Izblamirala sam se što sam imala se*s sa Ivanom u Baru!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading