SVIĐAJU MU SE TRI UČESNICE, ALI JE SAMO U JEDNU ZALJUBLJEN! Aleksa Barudanov osvaja sva ženska srca!
Foto: Youtube/Printscreen

Od prvog trenutka otkad se pojavio u rijalitiju "Bar"Aleksa Barudanov našao se na meti pripadnica ženskog pola.

Posebno su na njega oko bacile dve takmičarke - Kristina Stanković i Dejana Deletić, koje su se našle u ljubavnom trouglu s njim, ne hajući što se Aleksa čas ljubio s jednom, a čas s drugom.

I dok je Kristinu znao još iz spoljnog sveta, samo nekoliko sati nakon što je ušao u rijaliti, stupio je u prisni odnos i s Dejanom, za koju je sam rekao da mu savršeno odgovara njen karakter i ponašanje, ali da ne veruje da će ona pristati da imaju seksualne odnose pred kamerama jer ima porodicu.

SVIĐAJU MU SE TRI UČESNICE, ALI JE SAMO U JEDNU ZALJUBLJEN! Aleksa Barudanov osvaja sva ženska srca!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On je odlepio za Sanjom. Iako smo mu svi pričali da od toga nema ništa i da ona nije devojka za njega, jer je gej orijentacije, on ne odustaje. Kad smo videli da se ljubi s njom, nismo mogli da verujemo svojim očima. Iako svi misle da je to sprdnja - nije. On od nje neće odustati, iako je ona počela da ga ignoriše i rekla mu da joj se više ne približava. Meni se čini i da Sanji prija kad se ljubi s njim, svi smo videli kako mu je uzvraćala poljupce. Da ne oseća ništa prema njemu, ne bi se tako ponašala - rekao je izvor za medije.

Da gde ima dima ima i vatre i da su ove tvrdnje Aleksinog prijatelja istinite, pokazuje nam i Barudanovo ponašanje u poslednjih nekoliko dana u "Baru". Naime, otkad mu je Sanja rekla da ona "nije klinka i da s njom ne može da se igra kao s Kristinom i Dejanom", on se potpuno povukao u sebe, pa je bio vidno neraspoložen i na žurki na kojoj je pevala Vanja Mijatović.

Da prema Sanji oseća nešto više od prijateljstva, primetila je i Kristina, koja mu je saopštila da su njih dvoje završili s ljubljenjem i da na to može da zaboravi. Mi smo sa Aleksom hteli da porazgovaramo o njegovom odnosu sa Sanjom, ali nam je rekao da je to teška tema za njega i da još nije spreman da priča o tome.

SVIĐAJU MU SE TRI UČESNICE, ALI JE SAMO U JEDNU ZALJUBLJEN! Aleksa Barudanov osvaja sva ženska srca!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sviđaju mi se i Kristina i Dejana i Sanja. Sanja mi je "vrh riba", ali vreme je pred nama, videćemo šta može da se desi između nas. Teško mi je da pričam o tome trenutno. Ona misli da se ja sprdam s njom, ali ja zaista imam iskrene namere prema njoj - poručio je Aleksa.

DOŽIVELA NERVNI SLOM! Voditeljka saopštila loše vesti, učesnica rijalitija završila u bolnici, nakon svega za nju je došao kraj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading