DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA! Marko Bulat u Baru napravio haos, specijalni zadatak dočekan sa oduševljenjem!
Printscreen

Za večerašnju atmosferu u Baru zadužen je popularni pevač Marko Bulat.

Barovci su oduševljeni atmosferom koju Bulat pravi, a posebno raspoložene bile su učesnice Bara, ali i mnogobrojni gosti.

Printscreen

 

Među gostima večeras tu su i neki poznati rijaliti igrači poput Takija Marinkovića, Vitomir Tomić, zvani Vita Tarot i ostalih.

Takođe, učesnici Bara su se tematski pripremili za takmičenje, te je tako i tema večerašnje žurke bila tradicija, a takmičari su se obukli u narodnu nošnju i tako uveličali žurku.

Printscreen

 

Luda žurka je u toku, a učesnici potrudili su se da naprave pravu kafansku atmosferu - obukli su čak i nošnje!

Marko Bulat napravio je sjajnu atmosferu u Baru svojim, ali i poznatim hitovima svojih kolega.

Printscreen

 

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

PROMENJENA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Saša Popović napravio presedan u takmičenju, evo o čemu je reč!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading