Kuća od srca
Printscreen
Kuća od srca

Printscreen

Foto: Printscreen

Prošle nedelje upoznali ste desetočlanu porodicu Sarka iz Jarkovca, koja živi na rubu egzistencije, a ovog utorka od 22 časa u najhumanijem TV serijalu “Kuća od srca” videćete nastavak njihove priče.

Za porodicu Sarka svaki dan je nova borba za preživljavanje u surovim uslovima. Zbog toga su Jelena Matijašević i Žarko Lazić rešili da baš njima pomognu i vrate im nadu u bolju budućnost.

Međutim, jedna ishitrena odluka ugrozila je čitavu gradnju novog doma. Žarko je sam odlučio da počne sa postavljanjem temelja i betoniranjem, iako od opštine nisu dobili nikakvu dozvolu.

- Vreme je da tvoja deca žive drugačije, kao i sva normalna deca – rekao je Žarko.

Kuća od srca

Printscreen

Foto: Printscreen

- Ja bih to želeo. Kad nisam imao ja, neka bar oni imaju nešto – uspeo je da izgovori Đura kroz suze.

Za to vreme, Jelena je otišla upravo do opštine da vidi kakva je situacija sa dozvolom I da li mogu da počnu sa radovima, potpuno nesvesna da je Žarko već počeo da radi.

- Mi danas moramo da počnemo da kopamo – pokušala je da objasni Jelena.

- Koliko ste mislili to da proširite? – pitala je službenica u opštini.

- Pa duplo – rekla joj je Jelena.

Kuća od srca

Printscreen

Foto: Printscreen

Jelena dolazi do gradilišta I vidi da je Žarko na svoju ruku počeo sa radovima. Ona nema lepe vesti za ekipu “Kuće od srca” jer nije dobila odgovor kakav je očekivala.

Da li je svaki naš trud uzaludan jer će sve što se gradi morati da se sruši?

- Bila sam ja danas u opštini. Nisam dobila dozvolu. Morate da budete svesni da je to ozbiljan prekršaj, što znači da će vama sve što je sagrađeno biti srušeno – objasnila je Jelena Žarku i porodici Sarka.

Kuća od srca

Printscreen

Foto: Printscreen

Čini se da su Jelena i Žarko naišli na najtežu prepreku do sada i da je porodica Sarka izgubila i poslednju šansu da dobije dom kakav zaslužuje. Dok su mimo opštine nastavili radove, Jelena, Žarko I Đura su dobili neočekivanu posetu.

- A vi ste? – pitala je Jelena nepoznatu ženu koja je došla na gradilište.

- Ja sam Ljiljana Kitić iz opštine – predstavila se žena.

Kuća od srca

Printscreen

Foto: Printscreen

Kakva će biti reakcija opštine kada vidi da ekipa gradi duplo veću kuću od dozvoljene i da li je prekasno za bilo kakve molbe jer su sve uradili pre nego što su pitali za dozvolu, saznaćete u novoj epizodi “Kuće od srca” u utorak 3. decembra od 22 časa na TV Pink!