Elita 7
Foto: Printscreen/Printscreen

Superfinale Elita održaće se ove subote, a mnogi se pitaju ko će ove sezone odneti pobedu.

Tim povodom oglasila se numerološkinja Ivka koja je otkrila potencijalna top tri mesta.

- Od prvog mesta ćemo početi, tesno je između Anite Aneli, ali mislim da će da pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede. Drugo mesto Anita, a treće mesto, eventualno, Maja Marinković - rekla ja Ivka, pa nastavila:

- Četvrto mesto je Andelo Ranković, ali može da dođe do promene. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, možda, tu negde peto ili šesto - rekla je svoje prognoze numerološkinja.

Ivka se zatim dotakla i odnosa između Mione i repera Ša.

- Jezivo, zato što su potpuno nespojiv par! Neće ostati zajedno, neće ni tužiti baku i porodicu, on je totalno izgubio konce nad svojim životom, ali on to neće uraditi, kada bude kročio s imanja. Miona će od njega pobeći glavom bez obzira. Nenad je jako težak, ona je manipulatorka, ona njega ne voli. On je njoj bio putanjica do popularnosti i slave, ona voli starije muškarce, on je njoj bio simpa i ta putanjica do neke pesme, hita. Ali od tog posla nema ništa - rekla je ona.

"Aneli je izludela Janjuša" 

Numeroškinja je zatim istakla da je Janjušević izmanipulisan od strane Ahmićeve:

- Klin se klinom izbija, on je bio najprilagodniji da se izmanipuliše, kao što je uradila Aneli s njim. Janjuš, uopšte, nije okej ove sezone, uspela je da ga navede da se zaljubi i ostavi ga. Izludela ga je njena gluma i laži, on se baš zaljubio, videla sam po numerologiji, jer je ona njegov tip, nažalost, ništa od obostrane ljubavi.

Alo!/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading