Marko Janjušević
Foto: Printscreen/Printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš svakodnevno ratuju, a bivši košarkaš je tokom današnje rasprave za crnim stolom urlao je iz sveg glasa.

Janjuš je nastavio sukob, te se dotakao predstojećeg finala Elite.

- Zamonašiću se ako ti pobediš u rijalitiju. Asmin je govorio da ona sve laže. Kažem gledaocima, ako ti pobediš u rijalitiju, jer si ti kao moja žrtva, a nisi uspela da budeš žrtva od strane Asmina, čoveku su napolju verovali svi. Kad ovde budeš pobedila, ja ću da se zamonašim - rekao je Janjuš.

- A zašto si ti pre nekoliko meseci mislio da ćeš pobediti? Sećaš se kad si mi to rekao? Odgovori mi sada na pitanje - rekla je Aneli.

- Ona sve laže, Asmin je bio u pravu - ponavljao je zadrugar.

- Eto vidite, sad mu je Asmin sve u pravu samo da opere sebe - vikala je Ahmićeva, nakon čega je on dao javno obećanje.

- Ti si moj najveći blam u životu. Ti devojko ako pobediš u rijalitiju, ako tebe izglasaju za pobednika jer si navodno moja žrtva. Nisi uspea da se prikažeš kao Asminova žrtva jer su čoveku verovali napolju svi, ali si uspela da se predstaviš kao moja žrtva, u tome si uspela. E, ali zato kad ti budeš ovde pobedila, ja ću se zamonašiti - obećao je Janjuš.- Dobro, važi - rekla je Aneli.

- Pa ti si govorio da bi voleo da ona pobedi i da nosi pare svom detetu - podsetio ga je Marko Đedović.

- Normalno da sam govorio to, jesam. To sam govorio dok smo bili u normalnim odnosima i dok sam joj verovao. Ja njoj čoveče više ništa ne verujem - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading