Kija Kockar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša žena Slobe Radanovića i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar (35), koja je prošle godine upisala Pravni fakultet u Beogradu, položila je jedan od najtežih ispita.

Kija, koja je nekad bila stuajrdesa, potom se oprobala kao pevačica, spisateljica i voditeljka, pohvalila se na svom Instagram profilu da je iz Ustavnog prava dobila devetku. 

- Upala na budžet! Devetka danas iz Ustavnog prava i pohvale za znanje od profesora i sudije Ustavnog suda, gospodina Petrova - napisala je Kija, uz fotografiju indeksa.

- Ubacite prijatelji keš u indeks - poručila je svojim bližnjima Kockareva, koju je potom sačekalo iznenađenje u prodavnici, u kraju u kom živi.

- Moje komšije su ispoštovale moj dolazak i uspeh. Carevi. Budžet državni Pravni fakultet Beograd - napisala je Kija, uz fotografiju evra i dinara koji su virili iz indeksa. Novcem su je, kako je objasnila častili prijatelji.

Na kraju je dodala i fotografiju iz filma "Pravna plavuša" u kojem glavnu junakinju tumači Ris Viderspun, a koji govori o El Vuds, devojci iz sestrinstva odlučnoj da vrati bivšeg dečka tako što bi dobila diplomu doktora pravnih nauka.

"Pola fudbalske reprezentacije mi je pisalo"

Kija Kockar, voditeljka i pobednica Zadruge 1, otkrila je da joj je pisalo pola fudbalske reprezentacije Srbije. 

Kockareva je u emisiji priznala da je poruke videla kasno, te da nije postala žena fudbalera.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading