KADA SAM VIDELA KIJU, IMALA SAM DVE OPCIJE! Luna priznala šta je rekla Slobinoj ženi kada su se kamere ugasile, ovo niko nije znao!
Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti zvezda Luna Đogani bila je razapeta u javnosti zbog svoje afere sa tada oženjenim Slobom Radanovićem u Zadruzi 1.

Prošlo je mnogo godina, a Luna se sada dotakla života nakon izlaska iz rijalitija i kroz kakav pakao je prošla zbog ljubavi.

- Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog, rastali zbog treće osobe, pa sam uvek bila veliki protivnik toga. Nažalost, Slobu nisam gledala kao oženjenog muškarca, već onako kako se ponašao - slobodno! Zato nisam imala osećaj da radim nešto pogrešno. Ali realnost me je kao maljem lupila po glavi kada sam videla njegovu ženu Kiju Kockar na vratima "Bele kuće". Tada je bilo kasno. Imala sam dve opcije - ili da se sklonim ili da Slobu uhvatim za ruku. Izabrala sam drugu, jer sam se plašila da neću moći sama da izdržim sve. Razlog za to nije bila velika ljubav, jer je među nama više vladala strast, već strah od samoće. Žao mi je što nisam razmišljala o posledicama, prvenstveno zbog sebe. Nikada više ne bih bila sa zauzetim muškarcem! - rekla je ona i otkrila kada se izvinila Kiji Kockar:

Anabela

Preentscreen

 

- To sam uradila van kamera, na finalu "Zadruge". Bile smo same u automobilu. Sigurna sam da zna da je moje izvinjenje bilo iskreno.

Đoganijeva je po izlasku iz Zadruge pala u depresiju

- Posle raskida sa Slobom bila sam u teškom psihičkom stanju, pa sam redovno posećivala psihijatra. Samo ja znam kroz šta sam prolazila u svoja četiri zida. Doživljavala sam psihičke i nervne slomove po ceo dan, svaki dan! Bila sam nesrećna, tužna, besna, ljuta na sebe... Još kad sam videla da su mi roditelji smršali po 20 kilograma, a sestre zbog mene idu pognute glave u školu, htela sam da umrem. Bila sam uzrok njihovog bola i nesreće - rekla je ona.

Anabela

Preentscreen

 

Luna se dotakla i ponude da uđe u "Zadrugu 2"

- Nisam ušla da se operem, nego da se spasem! Morala sam da se vratim na mesto na kom sam sebi oduzela mir. Želela sam da ljudi vide da sam se u prvoj sezoni uplela u nešto zbog čega sam pokazala samo loše osobine, od kojih ne bežim. Tačno je da volim da dramim, plačem kada se svađam sa partnerom, razderem se, uvredim... Ali nisam loš čovek, veštica, monstrum koji je ušao u rijaliti da odvoji dve osobe koje se mnogo vole - iskrena je bila Luna za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Душебрижник

12.06.2024 08:24

Moral i familija Đogaj jednostavno ne idu zajedno.

Luna Đogani Miljkovic

12.06.2024 15:17

Luna je srecno udata. Ima dve kcerke. ♥️♥️♥️♥️♥️