Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon prvog i jedinog oglašavanja Filipa Cara otkad je pre dva meseca dobio dete, u kojem je najavio venčanje s Aleksandrom Nikolić, dogodila se nova drama.

Iz nepoznatog razloga, Car i Nikolićeva su ponovo prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, što je, bar do sada, bio znak da su se posvađali. 

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

S obzirom na to da se sve dešava u trenutku kada je vest o venčanju obradovala sve njihove fanove, malo je reći da su sada u panici.

Da li je povod za svađu nešto što je Car izjavio ili ju je prouzrokovalo nešto od onog što je rekla Aleks, koja se u međuvremenu oglasila, teško je reći.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo Car je prilikom gostovanja na Hajp televiziji otkrio da jedva čeka da se ćerkica Leona i Aleksandra usele u njegovu kuću u Crikvenici. Rekao je i da je sve gotovo i da im fali samo jedan papir. 

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

U međuvremenu se oglasila i Aleksandra, koja je opisala trenutni odnos s Filipom.

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako ukrug. On je često ovde, opčinjen je Leonom. Istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam. Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što se tiče nas, najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne ispred nje. Ona nam je u fokusu, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu - rekla je za Pink Nikolićeva.

Aleksandra i ja smo prošli golgotu!

Filip Car nedavno je gostovao na Hajp televiziji, te je u emisiji ShowBLIZ specijal potpuno ogolio dušu.

Car je otkrio i da je Aleks njegova najveća ljubav, ne samo u rijalitiju veći u životu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading