Nenad Aleksić
Foto: Printscreen/Printscreen

Otac Nenada Aleksića Ša obelodanio je svoje mišljenje o haosu koji je danas zavladao u Eliti nakon najave svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

U Elitu je stigla vest da je publika putem ankete izabrala da se održi svadba između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Nenad Aleksić Ša je ovu vest teško podneo.

Prvobitno je ponudio da plati kaznu kako bi izbegli venčanje, ali je kasnije promenio odluku i pristao da bude kum i pomogne u organizaciji ceremonije.

Međutim, svima je bilo jasno da mir neće dugo trajati, pa je vrlo brzo nastala žestoka svađa, tokom koje je Ša urlao, plakao i žestoko se vređao sa Mionom.

Mediji su kontaktirali njegovog oca, Zorana Kizu Aleksića, koji nije želeo da komentariše karambol koji je nastao, već samo poručio da mu je žao zbog situacije u kojoj se nalazi njegov sin.

- Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju - poručio je otac Nenada Aleksića Ša za Pink.rs

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading