Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Aneli Ahmić juče je abortirala dete koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Nakon obavljene intervencije Aneli se vratila u "Belu kuću" gde ju je sačekala tužba od Janjuševe bivše žene Ene Janjušević.

- Rekla sam da je ispalo da sam ja stvarno njihova žrtva, jer meni danas kad sam se očistila dolazi tužba na vrata. Nisam nikako mogla da ga namestim, jer sam pila tabletu i nisam htela svojoj prodici da priređujem šokove i detetu. Rekla sam da više nikad ne želim da pomislim da imam muškarca i da želim sa njim ovo. Više nikad ne želim da radim na bebi, sve što sam želela sam precrtala - pričala je Ahmićeva.

Nakon što je saznao da je Ena tužila Aneli, Janjušu je postavljeno pitanje da li bi nešto poručio bivšoj supruzi.

- Gde da joj poručim bilo šta, tu me tek čekaju problemi. Nema tu više sigurno ni normalnog odnosa jer je žena doživela da je spominje svaka bagra koja priča da sam ja u dogovoru sa njom. Ne znam kada je tačno tužila. Ona će vas tužiti sve koji ste je pominjali i ja sam to znao. Rekla si da se je*e za 15 evra. I ja bih vas sve tužio - rekao je Janjuš.

- Odvratno je ovo što on priča, nakon što sam ja bila na zahvatu on likuje kao "Ona će vas sve tužiti". Ponosan si na to što je tvoja žena mene tužila - dodala je Ahmićeva.

Janjuš: "Nisam kriv za njen abortus" 

Janjuš je sinoć dao sve od sebe kako bi još jednom popričao sa Aneli i odvratio je od odluke, ali bezuspešno.

- Ona je glavna u odlučivanju o tome. zajedno smo došli do te stvari koja nije nimalo naivna. Možda je i bolje ovako nego da, kako ona kaže, ostane sama sa dva deteta. Što se mene tiče, bio sam 50% za to da ovo treba da se desi, a 50% da ne treba - rekao je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading