Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Aneli Ahmić napustila je kliniku nakon što je abortirala dete koje je čekala sa Markom Janjuševićem, Janjušem.

Ahmićeva je u suzama izašla sa klinike, te je u pratnji obezbeđenja krenula put Elite.

Aneli je rano jutros u pratnji članova produkcije došla na kliniku, a bila je gotovo isto potresena kao sada kada je izašla.

Podsetimo, Aneli je tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" saznala da je u drugom stanju i da nosi dete Marka Janjuševića Janjuša, tada svog dečka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

No, situacija između njih dvoje se iskomplikovala, te nedugo nakon što su saznali da je trudna oni su raskinuli i od tada imaju veoma žestoke verbalne okršaje za crnim stolom.

Za sve to vreme, Aneli Ahmić je razmišljala da li da zadrži bebu ili da pak, abortira dete, a na jučerašnjem pregledu kod ginekologa, ona je ipak rešila da ne zadrži bebu.

Janjuš: "Nisam kriv za njen abortus" 

Janjuš je sinoć dao sve od sebe kako bi još jednom popričao sa Aneli i odvratio je od odluke, ali bezuspešno.

- Ona je glavna u odlučivanju o tome. zajedno smo došli do te stvari koja nije nimalo naivna. Možda je i bolje ovako nego da, kako ona kaže, ostane sama sa dva deteta. Što se mene tiče, bio sam 50% za to da ovo treba da se desi, a 50% da ne treba - rekao je, pa dodao:

- Nisam samo ja kriv, ovo je obostrani postpuk. Sve vreme sam osećao ljubav prema njoj, ali odnos nam nije dobar. Ne mogu da kažem da sam ja kriv, oboje smo krivi za svađe - zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading