Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Printscreen

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, voditelji radio-emisije "Amnezija", nedeljama unazad ne mogu da nađu zajednički jezik.

- Ne znam kako da krenemo pošto smo koleginica i ja u sukobu - rekao je Janjuš.

- Danas sam koleginica, a juče sam bila matora ološčina - rekla je Milena

- Ajde, Janjuše, vadi ga, da premerimo, pošto si mi preporučio oral, meni treba ovde odnos, pa da zapečatim učešće ovde se**om - dodala je Kačavenda.

- Jao, Svetlana, što ste nešto perverzni - rekao je Janjuš, pa se obratio Matoroj.

- Matora, pomirila si se sa osobom koja te je izdala? - pitao je Janjuš.

- Juče sam dobila lepu vest da je trudna devojka od zajedničkog dečka, pa sam podelila sa njom lepe vesti. Odnos nam je isti, ja sam se skroz distancirala, ako bude želela, možemo se videti napolju - rekla je Matora.

- Bila je Rešićka u ponedeljak, kako ti je delovalo sve to, šta misliš ko laže? - pitala je Milena.

- Baš je bila poseta katastrofa, baš sam polupana i dobila sam previše informacija, mislim da svi lažu i da su upetljani i svima ću je*ati sve po spisku. Više je Marko pričao sa njom, ona je rekla da je samo čula Jully za sve i da je Lejdi videla poruke, ne znam kakve poruke su u pitanju, valjda neko muvanje njihovo. Rekla mi je da Anita nije bila tipovana i kao da je sa Mateom bila zajedno u stanu jer nije imala gde da prespava. Odnos sa Lejdi se promenio, ne verujem nikome ništa. Ja mogu sa svima da sednem i da raspravim sa svima a ovi što žele da me srozaju - istakla je Tomićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading