Janjuš, Ena
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Marko Janjušević Janjuš često u rijalitiju pominje bivšu ženu Enu Senić, koju je prevario sa Majom Marinković, nakon čega su se razveli. 

Prethodnih dana Ena je česta tema u Eliti, a Janjuš joj se i javno izvinio jer je učesnici provlače u pričama o trudnoći Aneli Ahmić. 

Mnogi takmičari su mišljenja da Janjuš ima dogovor sa ženom, kao i da ona ima koristi od njegovog rijaliti učešća. 

Janjuš i Ena vežbaju

Instagram

 

Detalje njihovog odnosa pre nekoliko dana iznela je i Maja Marinković javno za "crnim stolom", a sada su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje o Eni i njenom odnosu sa Janjuševićem. 

Kako tvrdi jedna korisnica društvene mreže "Fejsbuk", Ena već duže vreme živi sa dečkom, a od Janjuša dobija novac nakon njegovog izlaska iz rijalitija. 

- Ena još od Zadruge 5 živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima lepo. Pre ulaska u Elitu Eni je kupio džipa kojeg je olatio 25.000 evra. 

Ena Janjušević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Naplaćuje njemu Ena sve njegove afere u rijalitiju dok ona živi sa drugim. Naravno da nikome ne odgovara trudnoća i veza. Ena bi u tom slučaju ostala bez novca, a on bi morao da boravi u etno selu nakon izlaska iz rijalitija - pisalo je u komentaru na društvenim mrežama. 

Podsetimo, Janjuš je juče otkrio da u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa Enom, te da se nisu čuli kada je napustio Elitu zbog pomena brata Mihaila. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading