Voditelji su ušli u Belu kuću koja je dobila novo ruho
Foto: Alo/Printscreen

Marija Kulić, majka aktuelne učesnice Elite Miljane Kulić, skoro svakodnevno na društvenoj mreži Instagram deli mišljenje o dešavanjima u rijalitiju. 

Naime, jedna od Marijinih pratiteljki joj je napisala teoriju zavere o Aneli Ahmić i njenoj trudnoći, koju održava, navodno zbog pobede. 

- Pobednica je Aneli, zato još nije abortirala, žena mafija - glasi poruka na Instagramu koju je Marija podelila sa pratiocima.

Marija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Međutim, ovo su samo teorije zavere fanova i onih antifanova, a vrlo je jasno da godinama unazad je publika ta koja odlučuje ko će biti pobednik aktuelne sezone rijalitija uz pomoć SMS glasova. 

Aneli razmišlja o abortusu 

Ahmićeva je sinoć priznala kako ne zna šta da radi sa trudnoćom, smatra da je Janjuš totalno izdao i da nema povratka u njihovom odnosu.

- Stvarno ću preseći u glavi i ne znam kako ću se nositi sa ljudima u kući, danas sam na nekoj granici da presečem i sve me vodi na to da prekinem trudnoću, ovako ako rodim stalno će me vezati sve za njega a i imam svoje dete. Nije to sve kako sam zamišljala, vidi se sad i da je pisao drugima dok je bio napolju i onda meni neko kaže da sam bez empatije - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading